Produkter fra Sildakongen Produksjon AS

Sammen med kokk Magnus Sjøberg har Sildakongen Produksjon laget tre smakfulle oppskrifter på Vestkystfileten som vi håper kan være både til glede og inspirasjon for hele familien.

Velbekomme!

Tips til Sildakongens sild

Det er mange måter å presentere sild på. Og for å hjelpe deg litt på vei har vi laget noen enkle tips til tilbehør, som passer til de forskjellige typer Sildakongen sild.

TIPS: Skutesild
Skutesilden er Sildakongens svar på den populære Bacalaoen, som vi lot oss inspireres av på våre handelsreiser til Portugal. Med smak av tomat og Madeira er dette en perfekt sild å sette på bordet både til hverdags og fest. Server gjerne Skutesilden på et stykke ferskt rugbrød. Dette er både sunt og godt.
tips-skutesild

TIPS: Sherrysild
De fornemme fruene i overklassens England nøyer seg kun med det beste. Sherry skal det være. Og Sildakongens Sherrysild er laget for den ekstra fine gane og smaker godt i salater sammen med annet snadder, eller lag små delikate kanapeer toppet med sild, løk og reddiker.
tips-sherrysild

TIPS: Eksotisk sild
Overrask gjestene dine med en litt mer dristig smaksvariant enn de er vant til. Skjær opp mango, melon og rødløk i like store biter som silden, og bland frukt og sild forsiktig sammen. Det smaker kjempegodt, men om du vil være på den sikre siden kan du servere Eksotisk Sild på små, ristede loffskiver med et dryss av rosépepper.
tips-eksotisk

TIPS: Utsira-sild
Det er ikke alltid nødvendig å lage så mye styr når du skal ha gjester. Med Sildakongens Utsira-sild gjør du det lett for deg selv når du får uventet besøk. Har du brød, smør og Utsira-sild i hus, har du et velsmakende, raskt og sunt måltid å servere dine uventede gjestene på.
tips-utsirasild

TIPS: Vestkystfileten
Vestkystfileten er hele skinn- og benfrie sildefileter nedlagte i Sildakongens spesialsaus, som setter en ekstra spiss på Vestkystfileten. Server den rett fra glasset sammen med dillkokte nypoteter, rømme og hakket gressløk. Det er skikkelig sommermat..
tips-vestkystfilet

TIPS: Sennepsild
Sildakongens Sennepsild hører ikke bare med på et klassisk koldtbord, men også til påske og jul. Med sin milde smak av sennep og fersk dill er den perfekt som en «nybegynnersild» for de som ikke enda er blitt frelst av Sildakongens sild.
tips-sennepsild

TIPS: Sursild
Server norsk tapas neste gang du har utenlandske gjestene på besøk. Nystekt brød med smør, sursild og rødløk er godt, og garantert noe de aldri har smakt før. Vi skal være stolt av våre norske kvalitetsprodukter og de røtter vi har igjen av mattradisjoner her til lands.
tips-sursild

TIPS: Norsk Gjestegiversild
Om du er glad i mat som smaker er Sildakongens Norsk Gjestgiversild noe for deg. En spennende og smakfull sild som du kan servere rett fra glasset. Med godt brød på bordet og godt selskap rundt, er dette mat de fleste kan sette pris på.
gjestgiversild

TIPS: Gammeldags Gaffelbit
Vår bestselgeren som lett lar seg kombinere med en rekke tilbehør. Vi vil anbefale eggeskiver, salt og pepper. Gammeldags Gaffelbit har lange tradisjoner hos det norske folk.
gaffelbit