Middelhavsfilet

0:20 4ENKEL

Ingredienser
12 Vestkystfileter
4 ss olivenolje
Saft og revet skall fra ½ sitron
1 hvitløkfedd
Salt og pepper
4 never rukkola
1 neve cherrytomater, gjerne røde og gule
1 neve oliven
1 dl paprika i strimler
Fersk basilikum

Fremgangsmåte
Legg Vestkystfiletene i en sil slik at væsken renner fra. Skjær opp filetene i biter.
Pisk sammen olivenolje og sitron. Press i hvitløk å krydre med salt og pepper. Vend i silde bitene og la marinere i 10 minutter.
Fordel rukkola, cherrytomater, oliven og paprika på fire tallerkener og legg på silde bitene. Pynt med basilikum og server.

TIPS:
Ta noen Vestkystfileter og la væsken renne fra i en sil. Lag en rømmebasert saus med dill, rogn eller andre krydder du liker. Skjær vestkystfiletene i biter og vend de i den gode sausen. En rask og velsmakende variant som du kan forandre smakene på i det uendelige.